Shopping i sikte

Screen Shot 2015-03-26 at 11.53.49

Bild från svenskttenn.se

Hej på er kära bloggisar. Hann inte blogga igår, först hade jag en intensiv arbetsdag som orsakade en åkomma som jag kallar ”svamphjärna”. Sedan åkte jag efter hunden och sedan till mina föräldrar. Där fixade vi mat, kollade 4 avsnitt på mammas favorit, en dansk sjukhusserie (så bra!) och bokade en lyxig liten Stockholm getaway med Mutti. Ska åka Silja Line! I hemlighet älskar jag kryssning på sommaren. Fick i alla fall resan till födelsedagspresent så nu gäller det att spara ihop till en massa inredningsshopping. Vet någon förresten var Svenskt Tenn-butiken ligger i Stockholm? Nära city eller?

Nu lunch, ajöss!

 

 

4 reaktioner på ”Shopping i sikte

 1. Hanna skriver:

  Den ligger väl vid Strandgatan, eller vad den där gatan heter där nere vi havet, mot Djurgården. Jättefint område på sommaren. Ta ett glas rose sen efter shoppingen på nån av båtarna :) Det tar typ 5 minuter att gå från Stureplan så helt nära nog!

 2. Jessica skriver:

  Strandvägen! Fem minuter från Sturis, och raka vägen från Illums mot Dramaten, tio minuters promenad. Ska också dit i slutet av april, får äta makaroner hela våren bara..! :D

 3. Hemligt skriver:

  Svenskt Tenn ligger helt i början av Strandvägen. Reservera gott om tid (och pengar), allt där är ljuvligt.

 4. Hmeligt skriver:

  Svenskt Tenn ligger helt i början av Strandvägen. Reservera gott om tid (och pengar). Dessutom får du inte missa Palmgrens, helt nära upp för backen på Sibyllegatan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s