Skörd + hyllning till min bil

      

Skörd från Galna Dagar, intressant eller hur? Det var en läsare som tipsade om Clean, har alltid tyckt att den parfymen doftar lite väl mycket våt t-skjorta. Men den här rosa är lite femininare och fräschare på ett blommigt sätt. Om man nu kan säga så. Gillar! Perfekt till våren. 

Köpte också en hel del blommor, sushi och 12 euros parkering :))) Men så värt det. Älskar min bil, den har höjt min livskvalitet med kanske 40 %? Min stress över att fickparkera och köra inne i stan har redan försvunnit efter ett par veckor av övning, allt blir så mycket smidigare med automat. Modellen på bilen är också perfekt för våra behov. Luban har ett säkerhetsbälte för hundar så den ligger på en filt i baksätet. Riku konstaterade dock idag att han inte har kört med bilen på en vecka. Ooops. Men idag ska jag övertala honom att köra mig till Lina. 

Nu en tidig middag framför lite webb-tv innan det blir partyfix här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s