Långis

  

Stillebensinspirationen slog till igår. Var fem före att föra upp vår gamla tavla till vinden när jag kom på att det ju faktiskt är ganska tomt i sovrummet. Nu får den stå på vår 50-talsbyrå tillsammans med lite Rosmarin.

Långfredag idag, om jag hinner ska jag ta en sväng på loppis med Y och J. Men min bror kommer hit på lunch så det kan vara att det blir lite tight. Annars tänker jag bara köra en lång skogsprommis med Puman på eftermiddagen, skönt.

Vi har förresten fått ett nytt, inspirerande tillskott till vår Advisory Board på jobbet, Pelle Rosell. Jag fick äran att intervjua honom om hur ett varumärke lyckas med sin branding idag, ni kan läsa texten här.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s