Påskafton

       

Trevlig, relativt ny klänning från H&M. 

     

Godisbord för barnen.

Så mysig påskmiddag hos mina föräldrar idag tillsammans med min bror och hans flickvän. Har alltid gillar påsken. Kravlöst familjehäng (mamma hade såklart hade fixat pynt- och middag deluxe), god mat, lite vin, choklad och mycket sömn. 

Jag har inte gjort annat än sovit, ätit och umgåtts de senaste två dagarna. Behövde så detta. Jobbmejlen får jag ta måndagkväll. Måste bli lite zen nu känner jag. Imorgon drar vi en natt till Lovisa, skönt! 

 

Nu: godis, pinot grigio och filmen Big Eyes. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s