Såsen här hej

  
KOLLA VÅR BALKONG!

Livet tuffar på här, har tränat jättelänge efter jobbet, försökte skaka lite gnista i min kropp och hjärna.  Citerar Martin Huss från Hanapees Otroliga podcast: Jag känner mig som en sås. Lika inspirerad av livet :))

Borde kanske skaffa en hundvalp?

SKOJA, har ju redan Luban Jenkins. Snis Snis Williams. Munken Johansson. Kärt barn har 100 namn som det heter.

Annat?

Ingenting. Imorgon ska jag hänga med Lina och på torsdag middag med Snås och Dänsken. Dänsken har köpt en bil med röda lädersäten. Tänker provköra.

På fredag är det lönedag så blir nog en sväng till Stockmanns och Hanko Sushi efter jobbet. Om jag har råd. Fick precis första amorteringen på bilen. Alltså mina fasta kostnader har stigit med 100 % det senaste året med lägenhet och bil. Bra där!

Nu ska denna sås ta sig an kvällens höjdpunkt: Svenska Hollywoodfruar och en kanelbulle som jag köpte i Siwan. Mmm soffan var hälsad!

Hörs imorgon!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s