Fredagigt

    

Så jäkla underbart med fredag! Tog bilen till centrum efter jobbet och firade lönedag med att köpa en lång, grå cardigan i merino. Den ska jag mysa omkring i på kontoret denna vår.

Nu har vi precis smällt in hemgjorda pizzor i ugnen och ska börja kolla Jordskott.

Igår åkte vi omkring i Dannes nya cabriolet, så fin. Har redan planerat road trip i Västnyland något veckoslut, Puman får naturligtvis sitta längst fram och fladdra med öronen.

Efter åkturen bokade vi en resa till Grekland! Så roligt att åka tillsammans med Åsa och Danne, var fyra år sedan vi var på Santorini tillsammans. Bara två månader kvar till en vecka vid Medelhavet, jag tror att veckoslutet kommer att gå åt till diverse hemklickande av bikinis och solklänningar. Första betalda semestern i mitt liv, så kanske läge att njuta lite. Så otroligt bortskämd med trevliga resor framöver, mamma bjuder mig till Stockholm som en födelsedagspresent i juni och Pappa bjuder familjen till Nice i september. Har å andra sidan inte idkat bjudresa sedan jag var 15, så en tackar och tar emot.

Annat? Ska barnvakta ettåring imorgon. Har redan planerat en runda på Stockmann. Hoppas hon godkänner mina planer. Som tur är hon ganska lättroad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s