Denna dag

Några bilder från denna dag i helt fel ordning. Sitter för tillfället barnvakt hos Rikus föräldrar, på bilden nedan ser ni Riku, The Baby Whisperer. Försökte natta barnet i 30 minuter, sedan seglar Riku in och lyckas efter 10 minuters gråt. Är helt utmattad :D Är nu neurotisk för vi glömde föra in babylarmet i sovrummet men en vill ju inte jinxa bebisömnen heller. OH WELL vi smyger omkring här nu och försöker steka hamburgarbiffar så tyst vi kan, ska kanske våga oss på ett avsnitt Jordskott från datorn också. MVH. Bebis_rookies88

Innan barnvaktande körde brorsan och jag omkring lite i Kyrkslätt, körde den snabbaste bil jag någonsin kört. Var lite pirrigt. Solade två timmar på föräldrarnas terass och planerade lite nya utemöbelköp med mamma och pappa.

En mycket lugn lördag med andra ord, behövdes nog efter förra lördagens råfestande i Tallinn.

        

8 reaktioner på ”Denna dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s