Lefkas

Ojoj, sitter och googlar lite bilder på Lefkas, ön vi ska åka till i juli. Vi tänkte inte så mycket på valet av ö annat än att det gärna fick vara en lite mindre ö som man lätt kan utforska på moppe/fyrhjuling. Verkar vara ett bra val, på något vänster fick vi ihop resan för några hundralappar trots flyg med Finnair och riktigt okej hotell. Ibland har man tur! Ön lär dessutom ha helt otrolig natur, tänker sitta baktill på en fyrhjuling och NJUTA av vinden som svalkar, stanna vid en strand för ett dopp för att sedan köra vidare till valfri taverna för lunch bestående av grekisk sallad och billigt vittvin. Finns det något bättre än Grekland?

           

Mysig liten hotellpool. 

 

2 reaktioner på ”Lefkas

  1. Jenkku skriver:

    Jag vågar påstå att den andra bilden uppifrån är Parga. Och det betyder att byn inte finns på Lefkas utan på fastlandet. Men Parga är helt ljuvligt och ligger i närheten av Lefkas. Om ni åker dit för en dag så rekommenderar jag att ni äter på Sakis eller Tsimas.

    • smulan skriver:

      Ah sant, måste googla bilden igen och den finns under en seglingssida med resor from Lefkas till Parga. Vi kollde också på Parga så en dagsutflykt dit skulle vata perfekt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s