Mot Möbelvaruhuset

      

Godmorgon! Vaknade oerhört pigg, har dock pikulite ont i halsen och ber till högre makter att jag inte ska bli sjuk! Har precis ätit frulle och ska nu ut på solskenspromenad med LuLu. Sedan ska jag göra en tour till Ikea och H&M Home. Tycker ännu också att vårt sovrum känns lite halvfärdigt, och jag vet precis vad jag ska göra för att piffa upp det. Återkommer med eventuella resultat. 

Ikväll väntar Moules Frites och så ska vi äntligen spåna på en webbsida till mig. Ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s