En dag här i lill-tvåan

   
 Hej från svettarn. Har inte lyckas sova en enda minut idag. Legat och svettats under täcket, jobbat ett par timmar och kolla SATC säsong 1. Helt charmig bildkvalitet på den säsongen.

MEEEN det blir nog bra. Steg upp klockan 16, min hund har seriöst inte rört på sig på 8 timmar. Nu vet jag vad den gör på dagarna. Ligger på en liten prydnadsdyna, formad som Fjällräven-logon.

Var blev jag? Steg upp klockan 16 och svepte ihop en makaronilåda medan jag lyssnade på en podcast. Vill typ bara se en film nu men finns INGET. Är det en dålig filmperiod nu? Har förstått att det är helt dött månaderna efter Oscarsgalan, kanske det är så. Är sugen på Boyhood men vet inte? Hört att den är tråkig. Har ingen serie att kötta heller. Bloodline och Jordskott är avverkade. Så ledsamt.

Väntar nu på att Riku ska komma hem så att vi kan äta min fantastiska makaronilåda. Lär dock dröja för han messade just ”lanserar en sida”. Så hippa och coola dom där mediebyråisterna.

Min makkislåda innehåller i alla fall:

– 3 burkar tomatpuré

-3 ägg

-kött

-makaroner

-färsk basilika

Häj.

 

 

 

5 reaktioner på ”En dag här i lill-tvåan

  1. Natte skriver:

    Titta på Gilmore girls! Alla 7 säsonger finns på jenkki-netflix. En episod tar 45 min och det finns ~21 episoder per säsong.

  2. Sara skriver:

    Nu svarar jag väl kanske lite sent, men jag såg Boyhood på ett flyplan i vintras och tyckte nog helt om den. Fast kanske nog lite tråkig ändå, eller, den är helt enkelt inte så ”vild”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s