Lulu

Lulu skrämde mig rejält imorse när jag hittade en rätt stor knöl på hennes bröst. Fick tid till veterinären idag och som tur är det med högsta sannolikhet bara en fettknöl. Valde ändå att ta en operationstid, tycker det är onödigt att den ligger kvar. Vi firade goda nyheter med pizza och hundgodis (öppnades på redan i bilen). 

Har redan bestämt mig för att aldrig ta en ny hund om Ludi någon gång viker hädan om 10 år. Man blir ju så förstörd varje gång ens djur lider. Som tur har Ludi varit otroligt frisk, Jack Russlar har väldigt lite rasåkommor har jag förstått. På sju år är det första gången jag tog den till veterinären för annat än vaccinationer. 

 

2 reaktioner på ”Lulu

  1. Sara skriver:

    Oj nej usch, hade samma angst i höstas då vi hittade en knöl på hakan på vår hund. Ville också operera bort knölen och göra biopsi på den genast. Som tur var den helt ofarlig! Och det är hemskt när ens djur lider. Fy! Håller alla tummar för att er knöl också är helt ofarlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s