Söndagsgöra

Hade egentligen tänkt gå till gymmet idag, men att ta sig till kontoret en söndag bara för att träna kändes lite för ångestfyllt. Gjorde därför en deal med mig själv om att producera 2 promenader. Blev 2 x 45 minuters powerwalk/springtur i morse och ikväll. Skönt! 

Annat? Har hängt hos mina föräldrar, röjt lite där och varit en sväng till flygfältet. Ska nu kolla filmen Kingsman och föra en debatt med mig själv om jag verkligen behöver tröjan jag reserverade på Filippa K igår. Lönedag imorgon men med amorteringar + räkningar för en massa hundralappar känns det mindre glamoröst. 

  
     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s