Fyra

      

Vänner! Riku är hemma från Stockholm med ett sjukt gott Tax Free-vin. Pimplar lite medan jag väntar på söndagstortilladas. Ska dock upp 6.30 och träna med kollegerna imorgon så vinet slutar ganska abrupt här. 

Fyra saker: 

1. Har äntligen fått så mycket färg på mina ben att jag eventuellt täcks ha kjol på jobbet under veckan. 

2. Kolla hur vackert det var på stranden idag!

3. Mitt citrusträd är döende :( vill ha ett nytt. 

4. Inkommande vecka kommer att bli galen. Ber redan nu om ursäkt pga kommer ej att hinna träffa någon :(( Har en kväll hemma på hela veckan och då måste jag plugga inför Ledis på torsdag och fredag. 

3 reaktioner på ”Fyra

 1. Lina skriver:

  Just det där att komma till punkten då ens ben inte skiftar i blåvitt och att man faktiskt kan gå med bara ben utan att skrämma slag på småbarn är svårt att komma till. Särskilt med det här vädret. Well done! Jag försökte fuska i Sthlm i fredags och köpte en brun utan solservett. Nu har jag fläckiga ben. Ser helt sjukt ut :D

  • Lina skriver:

   Meeeeeh. vad skulle jag göra då? Köpt värsta lyxtuben i superformat? Fick ju bara ha handbagage. :D
   Plus att jag är allergisk mot lukten av det där. Just nu undviker jag mina ben så gott jag kan. Oh well.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s