Human again

  

Lägg märkte till hur fräsch jag är! OBS är ej ironisk. Känner mig som en människa för första gången sedan den 8 juni typ. 

Hej från soffan! Skulle gå på lenkki meeen. Hände inte. På lunchpausen tog jag Puman till veterinären för att ta bort stygnen. Slutade med att vi måste söva ner den pga drama queen. Fattade dock inte att läkaren redan stuckit i sprutan så när hunden 2 minuter senare skranglade runt på sladdriga ben och spydde upp allt maginnehåll på deras matta (hundar missar aldrig en matta när de spyr) blev jag ju livrädd. Men fattade sedan att hon stuckit den väldigt diskret. 

Nu mår den i alla fall bra, sitter här bredvid mig på min bloggfåtölj och vill ha uppmärksamhet.  

 

Watcha doooing?

Sitter och scrollar mig igenom Soft Goats rea. Kan fanken i mig inte bestämma mig! Behöver en ny tröja. Vill gärna också ha byxor i cashmere. Eventuellt en hatt också. Världens bästa material. 

Nu blir det lite Netflix/HBO Nordic i sängen. Ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s