Min cykel

     

Oklar yllesjal idag, fattade inte riktigt att det verkligen blev sommar idag. 

     

Sol idag! Solat i Lovisa, shoppat sandaler på ZARA och träffat Åsa och Danne för en spontan middag på Birgitta. På vägen hem plockade vi med oss MONARKEN i bilen!!!!! :’) så jäkla glad. Jag lämnade den vid ett träd på Ärtholmen förra juni, ett år senare stod den tålmodigt och väntade på mig. För den oinsatte: På Ärtholmen i Helsingfors kan man parkera gratis. Men det ligger en liten bit utanför gatorna med bostadshus. Så en gång förra sommaren gratulerade jag mig själv till mig egen intelligens och cyklade till bilen som var parkerad ca 1.5 km från vårt hus pga bråttom till jobbet en morgon. Kom ju aldrig tillbaka sedan. För vi flyttade. 

Men nu: återförenade!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s