Regniga dagar (nähä?)

   
    
 
Idag har vi tillbringat dagen med att träna faktiskt. Först powerwalkade vi ner till butiken och köpte lite öl (Riku) och inredningstidningar (jag) (mamma jag lämnar dem här åt dig). Sedan körde vi något träniningsprogram som Riku följer. 

Det har regnat hela dagen, är inte den som bryr mig så mycket om väder hemma i Finland men fanken så jag är glad att vi spontanbokade den där Greklandsresan på våren. 

Jag har mest suttit och inredningsdreglat på diverse webbsidor. Vi ska till Sthlm med Y&J en helg om några veckor och eftersom det enda jag vill ha i min garderob för tillfället är en alldeles för dyr och orealistisk väska så blir det nog en runda på Svenskt Tenn i stället för min del hehehehehehehe. Får släpa med mig tjejerna till Strandvägen. 

Nu väntar entrecote och sallad, ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s