Sushimiddag

   
 
Riku kom hem med sushi till mig ikväll! Sådan lyx! Har sedan hängt på datorn hela kvällen, drömt mig bort och ramat in mitt blåmönstrade paketpapper. 

Imorgon ska jag och min kollega jobba tillsammans på vårt favoritställe. Vi försöker göra det en gång i halvåret. Snacka idéer tillsammans och jobba i en annan miljö. I hemlighet tänker jag att vi någon dag startar en kommunikationsbyrå tillsammans. Nära Stockmann. Kanske om 10 år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s