Testing ett två

Photo on 20-08-15 at 17.23

Här ligger jag och myser med min nya dator. Som jag tappade i asfalten på morgonen när jag steg ut från bilen :D:D Mina kollegor måste hamra ut lite bucklor på den så att den ska gå att ladda ordentligt. Men den är bättre än fine nu. Few.

 

Oh well, ska nu kolla på något hjärndött TV-program är så trött. Sedan blir det väl torsdagsvin på stan.

Imorgon väntar afterwork på elfte våningen med jobbet (älskar det, där finns jacuzzi och hela köret) och på lördagen drar jag till Lovisa för att SOLA. Är ännu också jättebrun och det är typ september. Galet. För alla vet att det är det enda som räknas. Hur brun man är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s