Detta ska hända

Screen Shot 2015-08-24 at 22.06.53

Hittade en bild som beskriver mig så jäkla bra haha.

Kom hem från jobb och träning vid 19, tränade i 2 timmar! Så otroligt stolt över mig själv. Drog först gym och sedan en Insanity workout med kollegerna. Men gillar inte den så mycket, försträckte min vänster arm och alla andra har typ fått någon liten skada :D *healthy workout*

Ska nu gå igenom min garderob inför partyhelg (nej inte partihelg, autocorrect) (hahahaha politisk aktiv, mitt nya jag) i Stockholm. Stress pga på fredag måste en ha flawless outfit pga middag på Berns och sedan utgång UTAN ATT HINNA SHOPPA NÅGOT NYTT. Ni vet stressen.

Annat som händer denna vecka? Funderar på att börja skicka ut Smulans nyhetsbrev en gång i veckan med mitt veckoschema. Så att ni vet var jag hänger etc.

Måndag: Jobb + träna

Tisdag: Jobb +Föräldrahemmet

Onsdag: Jobb, träna och packa

Torsdag: Jobb + någon middag med jobbet tror jag?

Fredag: Jobb och taxi till flygfältet klockan 16 hejdåååå

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s