Cray cray

  
Nattstämning i hemmet. Otroligt dåligt bloggat av mig den senaste veckan. Det har varit cray på jobbet de senaste två dagarna och idag kände jag mig lite sjuk. Kom hem från jobbet vid 18 och bara lade mig raklång. Ska nu se ett avsnitt av den danska serien Arvingarna och sedan sova. Kontoret kallar 7:30 imorgon och om jag orkar drar vi på middag och drinks med kollegerna. Får se, jag kan eventuellt vara en blöt fläck. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s