Fredagsmyset gör comeback

   
   
  
Alltså denna vecka? Varit så sablars produktiv om en nu får säga det själv.  Idag Breku-tillställning och på kontoret klockan 7. Vid fem körde jag in på Stockmanns och krigade för fredagstacosen. Hade en afterwork inplanerad med kollegerna men pallade ej. Ligger nu på soffan med ett par tidningar, ett glas rött och Lonely Planet-guide. Vill åka till Thailand i vinter! Om man kör 9 dagar så hinner man vara 7 hela dagar på plats. Låter inte det perfekt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s