Vardag

Resan är slut och vardagen här. Det var faktiskt jättemysigt att resa med familjen även om jag är van att bara tänka på typ mig själv när vi reser haha. Men kul att hinna prata ordentligt med allaoch hänga på stan med brorsan och hans tjej. 

Planet landade sent igår. Det betyder att jag körde måndag på exakt 4 timmar sömn och vi gick ut med detta

Dagen gick fort som fanken och sedan körde jag i ca 95 minuter fran och tillbaka till Kyrkslätts skogar för att hämta hem Puman. Den luktade sunk. Gav den ett bad med Fructis shampoo, klippte lite päls och slängde ut bädden på balkongen för att vädras. Nu ligger den på en fårskinnsfäll och kollar på Paradise Hotel. Den hejar på Josefin. 

   
    
    

   
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s