Hänt

  
 Klockan är 17 och jag är redan hemma från jobbet OCH har varit ute med hunden. Drömmen. Satte en NAJS podd i lurarna, drog på mig en lite tveksam outfit i form av superlös och urringad t-shirt med inget under, stor cardigan, mysbyxa och loafers (?). Peppar för skön, rask promenad med hunden i höstsolen. Väl ute får den spel och blir livrädd (vet ej för vad), sliter sig ur kopplet och jag får kasta mig över den ner på marken med min hängiga t-shirt så att den inte ska panikspringa ut på vägen.Ttre gubbar stog och stirrade på mig medan jag svor högt. Härligt.

Nu är jag hemma och ska se på PH, kollar flyg till Thailando och äta ohälsosam färdiglagad mat. Om ett par timmar kommer Lina, Jenna och Ylva hit på lite ost och vin.

Peppar som fanken för mitt Bachelorette-veckoslut förresten. Riku ska springa Lidingöloppet och jag har bestämt mig för att ha så jäkla kul. På fredag fest med jobbet, vi har bokat catering, bastuavdelningen och terass med utsikt över hafvet. Sedan vill vi ut och dansa. På lördag ska Lina bjuda mig på middag och sedan kanske vi tar en drink ute någonstans.

PEPP! Vill aldrig bli vuxen :D

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s