Krabitips

Hej ALLa Thailandexperter. Kan ni snälla berätta, om man flyger med Finski till Krabi Airport, vart fanken ska man åka sedan? Grejen är att vi bara har 7 hela dagar på plats och jag är inte så sugen på att resa ytterligare flera, flera timmar med buss / färjor från flygplatsen någonstans även om det säkert är värt det. Finns det något fint i närheten av Ao Nang? Har förstått att det finns mycket fint i Ao Nang men det verkar kanske lite för ultraturistigt? Vet ej. Tips inom en timmes radar från Krabi Airport mottages tacksamt! Pusshej.

Screen Shot 2015-09-23 at 11.12.09

 

6 reaktioner på ”Krabitips

 1. Peppe skriver:

  Kvällsmarknaden i Krabi och sedan vidare till Koh Mook. Där finns bl.a. en liten resort med kanske 20 bungalows och alldeles vit sand.

 2. Sarah skriver:

  Hej smulan! Det var jag som hälsade på/ skrämde dig på Emmaus i stockholm. Hoppas ni hade en kiva vistelse! Har rest en del i Thailand och bland annat varit en vecka i krabi. Vi bodde då på ao nang och gjorde dagligen utflykter till en massa härliga spots med smidiga longtail båtar. Tyckte det var en bra kompromiss för att det finns en hel del hotell i ao nang och därmed också restauranger. Tror vi hade blivit rastlösa av att på en vecka på någon lugnare ö eller fått burn out av att konstant island hoppa. Ao nang har ingen jättefin strand men Railay beach, den funkar. Och turist-biten. Nå, det finns turister i Thailand. så är det, nästan oavsett vart man åker. Men det är vackert, maten är fantastisk, massagen likaså, folket är underbart och en kan leva med turistmassorna. Ni kommer att ha en underbar resa! Ser fram emot bildbomd sen.

  • smulan skriver:

   Hej! Hihi kul att höra av dig! Vi hade en superbra resa och hängde mest på Söder båda dagarna :) bra thailandtips där, vi är nog kanske lite för rastlösa för ett alltför lugnt ställe! Har aldrig varit i Thailand sänkas tycker ju allt ser helt fantastiskt ut :)

 3. Linda skriver:

  Koh Mook är härligt men nog en bit att åka från Krabi, var där en vecka i vintras, den andra veckan på Koh Lanta. Om jag bara hade en vecka kanske jag ändå inte hade åkt dit? Jättefint, vit sand o lungt men liksom en bar och 5 restauranger typ, vilket var jätteskönt efter en vecka med massa intryck på Koh Lanta och räckte alldeles bra men tror jag hade tyckt det var för lungt/för litet för en vecka där bara? Om man bara bara vill ta det lungt å hänga så är Koh Mook perfekt. Därifrån gjorde vi iofs också fina utfärder snorklade bla så det går ju förstås att sen åka därifrån också. Södra Koh Lanta är också fint! (Norra är som ett mini-sverige). Hade nog stannat i närheten av Krabi och sen åkt till Koh Nagi, Hai och kanske Phi phi därifrån.

  • smulan skriver:

   Hej! Ja har också hört att det är extremt lugnt? Kan vara att min man skulle bli lite rastlös. Ska utforska södra Koh Lanta nu, tack :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s