Lördag och söndag

Söndag och lönehelg! Jag tänker åka till stan med Riks och slösa pengar nu. Vi ska till XXL och köpa träningskläder och så ska jag kika på nya höstskor och eventuellt någonting mysigt i cashmere. På fredagen höll jag ett litet föredrag till mina kolleger om hur cashmere har förändrat mitt liv. De var imponerade.

Igår bjöd Lina mig på middag i deras nya, otroligt mysiga lägenhet. Kolla in hamburgaren nedan liksom. Mycket trevlig kväll som slutade med att Riku och Danne kom över lite senare. Orkade aldrig ut i natten dock. Vad hemma vid 2 och somnade efter ca 1 minut. Var helt slut. Tydligen funkar det inte att gå ut två dagar i rad längre när man är över 25?

   
    
    
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s