Söndagssnaps (ej drycken)Fula kanelisar.

    
  

Blommor till mig och mina morföräldrar

Söndag och Kanelbullens dag (firas alltid stort av mig). Inledde starkt med att sova 10 timmar, känner mig ändå rätt risig. Får se hur måendet är imorgon. Orkar inte ligga hemma och snora! Tog med mig Ludi och åkte till Esbo. Där myste den runt med min far och blev matad med skinka på sin divan medan Mutti och jag tog Esborundan: Hong Kong, Plantagen och Iso Omena. Pimpade upp balkongen med några blommor och en ljussslinga (surprise, surprise).

Nu är Danne här och vi smakade precis på Rikus hembryggda öl LudIPA. Dricker ju inte öl så kan kanske inte riktigt uttala mig om smaken, men killarna var nöjda. Nu sitter de och bokar en resa till Islay på Skottland. Man blir ju lite avis. Jag ska dricka kvällen andra kopp te och se på Boren. Hoppas på frisk imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s