Lilililistan

IMG_1455

Ligger i soffan och myser. Ovan en bild från en drömmig strand i Grekland. Tagen på en skoter i 40 km/h.

Riku gjorde precis en tveksam middag men den var väl helt god. Här kommer en måndagslista:

Vad behöver du mest just nu? Ett rejält, svettigt träningspass. Blir onsdag och torsdag på gymmet.

Vad tror folk om dig? Kanske att jag är jättesocial. Vilket jag definitivt är med människor jag redan känner väl. Men är jättedålig på att bli kompis med nya människor *förlåt alla som vill lära känna mej :D*

Vad får du oftast komplimanger för? Typ något klädesplagg på jobbet.

Brukar du skratta för dig själv? Ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ”Ok I buy then” (hej W)

Nästa mål i ditt liv? Bli mer zen! Var på en konferens för ett par veckor sedan där man fick välja olika intressegrupper och jag gick med i meditationsgruppen! Handlade i princip om hur man kan bli mer zen och hitta tid till att meditera på jobbet. Var otroligt skönt att bara sitta där med slutna ögon och lyssna på ledarens röst. I 3 minuter (kanske) tänkte jag på INGENTING. Konstig känsla.

Hur svarar du i mobilen? johannafagerström (om okänt nummer) annars ”hallå”

Antal timmar sömn inatt? 8 *nöjd*

Brukar du komma i tid? 50/50. Är dock en tidsoptimist.

När mår du bra? När jag är på en strand, blir brun och dricker vin för typ 2 euro. 

Vanligaste färgen på dina kläder? Ljusgrå och vit faktiskt.

Favoritdryck på morgonen? Färskpressad apelsinjuice <3<3<3

När brukar du oftast gå och lägga dig? 23.30

Är du blyg? Nej, men om någon i sällskapet tar jättemycket plats tar jag oftast ett steg bakåt och är lågmäld. Det värsta jag vet är att tävla om uppmärksamhet. Då är jag hellre tyst eller går bort. Menar alltså inte att JAG vill vara mittpunkten, men jag blir helt dränerad på energi om jag märker att någon i sällskapet med våld vill vara kärnpunkten i stället fö att ta ett steg tillbaka då det behövs.

Hejdååå :)

2 reaktioner på ”Lilililistan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s