Jag tror jag flyttar till landet

Skojade bara, sitter och dreglar på en jugend-tvåa i Tölö i detta nu. Älskar vår nuvarande lägenhet men åååh vill ännu bo i lägenhet med högt till tak och stora fönster i staden innan man drar mot Esbo och förökar sig. På våren tänker jag dra med mig Riku på visningar. VAD ROLIGT VI SKA HA!

Nog om det: här kommer några bilder från världens skönaste veckoslut på landet. Hösten på landet är fan oslagbar. På fredagen kom vi till Lovisa vid sju, gjorde pyttipanna och kollade Paradise Hotel på kökssoffan.

På lördag drog vi in till stan, åt frukost och shoppade en massa mat, snacks och vin inför Dannes och Åsas ankomst. Har sedan strövat omkring i skogen och på åkrar i det löjligt fina vädret, tagit en tupplur, lagat mat, bakat pätskiskladdkaka, diskuterat, bastat och blandat galet goda Aperol Spritz.


  
  
  
  

BLEV SÅ KÄR I DEN HÄR SYMPATISKA OCH KÄRLEKSFULLA KATTEN! Ville ta med hem.
  
  
  
  

2 reaktioner på ”Jag tror jag flyttar till landet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s