Denna dag, en gåva

   
 
Alltså längden på denna dag? Har sett tre avsnitt av mina nya danska favoritserie Rita på Netflix, varit på bokmässan och mat-och vinmässan, köpt en halvdålig chicklit för det är det enda min hjärna klarar av för tillfället, köpt en julklapp, ölglas hem, storhandlat mat på Gräsvikens cittare, ätit bulle i soffan och läst, tagit en 45 minuters promenad i ösregn, klockan är nu 18 och jag har redan skalat 7 potatisar till middagen som snart är klar?? Känns som en present, denna dag. Imorgon ska jag jobba 7-17 (skrapar ihop ett par övertidstimmar pga stockholmstripp om 2 veckor) + gymma så kommer att vara småmör  på kvällen. 

Nu ska ekonomiavdelningen ha månadsmöte a.k.a. jag och Riks går igenom våra finanser. Så jävla trist. Har i alla fall ingen bilförsäkring att betala denna månad :))) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s