Svamlaren

Jag idag: 

  
Har släpat mig runt på kontoret i en grå collegetröja med kaffefläckar idag. Har inte känt mig så snygg sedan förskolans klassfotografering då jag hade en fuchsiafärgad collegedräkt med en prinsessa på framsidan, värmefönade hårtoppar och ett diadem. Då var en på topp :)

Var på jobbet vid 7 men fyfasiken vad måndagar är svåra att vara effektiva på. Känner ni samma? Massa möten och naturligtvis allas veckoslutsstrapatser som ska avhandlas. Jag är genuit intresserad av vad människor har för sig på helgerna. Berättar så mycket om någons personlighet. Själv lever en ju det ljuva DINK-livet för tillfället med stros på stan på dagarna och lite för mycket vin-huvudvärk på söndagarna. Oklart bad det säger on min personlighet men.  Älskar det! Jag vet att man borde föröka sig någon gång men fanken jag älskar hur kravlöst allt är nu. Inga studier, ett ganska kul jobb, just idag ingen framtidsångest, stabil ekonomi och en liten svart bil utanför huset. Så jäkla tacksam över allt detta faktiskt. 

Bubblare: Idag kom det dessutom fram att jag är livrädd för pinsamma tystnader och att min standardfras är ”Soooo any weekend plans?”  Frågan ställd på en måndag.
Godnatt! 

8 reaktioner på ”Svamlaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s