Torsdagsnivå

  
Hej på er! Idag när vi gick ut en sväng på kaffepausen kollade jag mig i hisspegeln och insåg att jag gått omkring med en liten hårbulle i pannluggen. Drog nämligen ihop håret på sidan i en svans med ett gummiband jag hittade på ett bord. Ni vet sådana där röda kontorsattiraljgummiband. Kallade stilen Corporate Chic. 

Allt jag ville säga för idag. Vill färga mitt hår ljust igen men oklart hur det ska gå till?

Nu en thai cube i micron och Paradise Hotel på datorn. Hög nivå denna torsdag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s