Myser runt

Hejhej, ursäkta mitt värdelösa bloggande. Har haft en rätt hektisk vecka på jobbet för att hinna hänga på Slush imorgon. Det enda som känns jobbigt är att åka kollektivtrafik från Mässcentret till min sånglektion i Tölö imorgon pga vill ej betala för bilplats. Har blivit en sådan bilsnobb.

I alla fall, vad gör ni? Jag ligger i soffan och väntar på pasta till middag. Lina försökte locka med mig på någon supercool-alla-är-där-Supercell-fest ikväll. Jag var tveksam men nu messade hon att den är imorgon. Hahahaha får pösa i soffan bäst jag vill. Ska kolla runt på vinterresor, vi tänkte ju Thailand men efter att ha konstaterat att vi nu äntligen kommer att kunna stabilisera vår ekonomi OCH spara pengar denna vinter så bestämde vi oss för att hitta något som inte kostar sammanlagt 4 K :D Har hittat flygbiljetter sjukt billigt till ett resmål som jag är både nyfiken på men lite tveksam till. Men vi får se vad det blir.

IMG_1328

5 reaktioner på ”Myser runt

      • Bella skriver:

        Ljuvliga är ni:) Varje morgon Peppes blogg och på kvällen Smulans (och har jag tur får jag titta lite på Puma bilder.., men Peppe ingen katt please). Och behöver någon nattkvarter, finns 50 kvadrat i Sörnäs. Bara att hojta till. Bor delvis här och delvis på Kimitoön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s