Konsumenten här hej

   
  
  
  
 
Halli hallå! Ett hederligt konsumentinlägg á la Smulan. Har idag köpt tröja, blont hår och tre hyacinter. Planterade dem i våra Tapioglas, Riku did not approve om vi säger så. 

Nu ska jag äta middag, dricka ett glas rött och sedan sova. Sov 5 timmar inatt och höll på att tuppa av under de 90 minuterna det tog att applicera ca 50 ränder i mitt hår. 

4 reaktioner på ”Konsumenten här hej

 1. Töntfrågaren! skriver:

  Hej, har följt din blogg lääänge… Tycker att jag vågar fråga detta nu: hur ser du på alkoholkonsumtion? Tycker att det i nästan varje inlägg är ett glas av det ena eller det andra. Förstår självklart att det kanske bara verkar som om det dricks nåt ofta eftersom detta är en blogg och inte verkligheten, men vill ändå fråga. Jag tycker själv att det är bäst att dricka mer (hehe) då jag dricker, men hålla det till en gång i veckan/varannan vecka. Skulle t.ex. inte vilja att alkoholen förstör effekterna av min träning (som jag gör typ varje dag). Så hur påverkar ett glas vin till vardags ditt liv? Dricker du ibland vin också efter träning?

  Och har du förresten nåt bra vintips? ;) sort alltså.

  • smulan skriver:

   Hej! Inte alls töntfråga. Uff för att vara ärlig blir det nog flera glas vin i veckan! Men kanske just för att jag slutat gå ut så mycket och älskar att ta ett glas vin hemma / med vänner. Är ändå ganska bra på att hålla det vid just det där 1-2 glasen :) okej och att tänka på hur alkoholen förstör effekten av min träning är nog inte alls jag :D tränar typ 2-3 ggr i veckan och dricker sällan vin efter träning. Tycker inte det smakar då? Ang. vintips så älskar jag Alsace-viner!

 2. Linda skriver:

  Oh, jag vill också go blond(are)! Minns du funderade högt på det redan innan här i bloggen. Jag är bara skitskraj, vill inte få gult eller orange hår liksom… Har du nån stammisfrissa att rekommendera, eller chansade du bara?

 3. Smulan skriver:

  Gillar Päämajasalongit i Kampen! Blir alltid nöjd där. Valde att bara lägga i en massa, kalla blonda ränder. Brukar inte bli gult / orange :) Tvättar med silvershampoo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s