Adventstid


Ni kommer väl ihåg sången Adveeentstid kom till mitt ensamma huus, jag  sitter i mörkret och tänder ett ljuuus (okej så kanske inte den gick men ni fattar, flashback till skolkören 1997.)

Har haft värsta retreatveckoslutet hos mina föräldrar, familjemiddag med min bror på lördag och sedan lite bastu, spa och stormpromenader på det. Dessutom bokade vi in oss på Långvik Spa med mamma i januari, kommer att bli gött. Idag var vi i metropolen Iso Omena och jag köpte den perfekta adventljusstaken i grön marmor från Hemtex. Och en husgran. Nu har jag julpyntat klart. Rosorna kommer från Plantagen.

Igår kollade vi dessutom på en massa barnfilmer, mina föräldrar har förevigat 98% av min och brorsans barndom genom en skranglig videokamera. I en av filmerna har jag och min bror som vanligt en show på stranden.

Där berättar jag allvarligt att julgubben är sjuk, kommer inte att orka ge några presenter åt barnen i år eftersom han har fått Sjukdomen.

Pappa: vilken sjukdom är det?

Jag: Nå nån bara. Kanske Vattenkoppor.

Älskar dystopisten i mig år 1995.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s