2015 kör på

  
Bild tagen 17:35 i juni! Minns ni kvällssolen? Sitter för tillfället i bilen på en jäkligt våt och mörk motorväg på väg till Lovisa. Tänker leva osminkad i yllesockor och leggings hela helgen. På söndagen måste jag förbereda en presentation för tisdagen men det borde inte ta mera än en timme. Hatar när människor skryter om att det är mycket på jobbet men den här hösten har verkligen varit ganska exeptionell.

Vid sidan av allt det löpande bygger jag även upp vårt nya intranet tillsammans med ett konsultföretag, 16 nya kolleger från Japan, Singapore, London, Finland, USA och Australien ska hänga på vårt kontor hela nästa vecka för en stor introduktionsvecka som vårt team koordinerar, på fredag har vi julfest och på söndag åker jag till London på jobbresa :DD Ska bli jäkligt skönt med Dubai i februari.  

Nu ladda batterier med tortilladas och The Bachelor i kökssoffan. Det ryktas om ett glas skumpa också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s