Shoppilopp

  
Bara jag lyckas bränna pengar i Finlands   o-shoppingvänligaste stad. Nästa vecka ska jag köpa de sista julklapparna men sedan får jag mot min vilja gå in i en 7 veckor lång köppaus. Så jäkla trist men VAD KAN MAN INTE KÖPA I DUBAI LIKSOM? 

Jag tänker läderväska. Behöver en ny. Min gamla trotjänare från Marc Jacobs börjar bli rätt sliten och rymmer nämligen inte min laptop. Det är ett litet problem för klumpiga mig. H. Den som bär omkring på laptopen som ett barn mot min barm. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s