London by night

  

   
    

Hej från London och mitt hotellrum. Kan ni snälla kolla in mysträdgården vi tog en drink i efter middagen? Så galet mysig. Här är typ 10 grader varmt, så skönt. Massor människor ute, trots att det är söndag! Ser Narinken (Bland Helsingfors top 3 värsta platser btw) framför mig en söndagkväll med en ensam polityrgubbe i ett hörn. Alla hemma och kollar Vain Elämää-repris från 2012. 
Bra kväll, vi har snackat en hel del, mycket jobb. Kul att hänga med människor som kan lära en massa nytt. Och att ta nästa steg. Imorgon väntar en lång dag på kontoret, på kvällen tänkte jag försöka kolla in en marknad i närheten (bor vid Liverpool Street) och kanske hinna till någon butik innan de stänger. 

 

3 reaktioner på ”London by night

  1. Papillon skriver:

    Hej! Har aldrig kommenterat din blogg men nu tänkte jag att det är dags. Tycker om att kolla din blogg dagligen för att få läsa på svenska men också för att se på dina fina bilder och få en bit av din fina inställning till livet :) Dessutom har jag en fråga till dig, vad är det för märke på din gråa jacka som du har på dig i ett av dina instagram bilder från London (shopping next..)? Oj, det blev en lång kommentar, ha det så bra och god jul! :)

    • smulan skriver:

      Oj vilken härlig kommentar! Skulle vilja lägga mera tid på bloggen men just nu går livet lite i 120 känns det som. Men ska uppdatera mera om resan och shoppingen ;) ikväll. Jackan är från ZARA och köpt förra veckan! Inte ens dyr, har du tur finns den kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s