Julis 2015

  

Mammas alltid lika fina julehem

  

Matilda väntade spänt på sina presenter. Vi gav henne en mumingitarr som gick sönder efter en minut #quality

  

  

  

  

Julaftonsmorgon

  

Julgröt i nyrenoverat kök. 
    
God Jyyl! Eller ja, för egen del känner jag att äntligen är December slut och man kan börja blicka framåt! Idag ska vi hem till vår lägenhet och städa den ordentligt för första gången sedan mitten av november. Vi har bara kommit och gått under de senaste veckorna. Imorgon tänker jag hänga på låset till Ikea och köpa lite fina växter och ljus och en ram till en fin plansch som vi råkade få dubbelt av när vi beställde en till julklapp. 

Har firat jul på landet och igår hos mina föräldrar med min bror. Rikus bror och min svägerska har ett fantastiskt nyrenoverat hus som lantställe på samma gård som Rikus föräldrar, vi invigde deras nya kök med en hederlig GT. Blev så inspirerad och började genast googla på gamla hus vid en åker (finns en liten tomt ledig på utkanten av Rikus föräldrars gård  med utsikt över åkrarna men kanske ändå inte… eller?!). 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s