Middag hos Lineriet

   
   
Hej bloggen! 

Mycket trevlig middag hos Lina och Niki igår, satt och snackade till ett och drack rödvin. Har vaknat pigg som en mört idag och städat hela lägenheten med podcast i öronen. Äntligen en dag man inte behöver gå ut på! Dock ska vi ta Lill-bemppun till centrum och hamstra stearinljus. Så kallt i lägenheten trots att vi har tejpat alla fönster och balkongen :))

Är livrädd för att köra, igår hade jag fyra kolleger i bilen och bara gled över en korsning mot rött ljus pga kunde ej bromsa!? Tur kom det inga bilar från något håll! Urk gillar inte alls föret nu, dessutom är vår bil bakhjulsdriven (back wheel driven som jag försökte förklara det som för en på jobbet :D *direktöversättarn*)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s