Redo för solen

Screen Shot 2016-01-11 at 20.32.06

 

Bara tre veckor till solen! Butikerna dignar inte precis över av läckra sommarkläder. Förbereder mig med att shoppa nya Nike Roshe One’s, klänningar på H&M’s rea, en ny bikini från Nelly samt en lånad stråhatt av Mutti.

Ryser när jag tänker på hetta, bruna ben och klänning!

IMG_1381 IMG_1964 IMG_2188 IMG_2144 IMG_2183IMG_2485  

Den här årstiden existerar, jag lovar!

3 reaktioner på ”Redo för solen

 1. Jennifer - svensk globetrotter i Helsingfors skriver:

  Förlåt att jag helt spammar dig nu (lugn kväll hemma i soffan) – men jag tänkte på detta just idag… Att det är svårt att föreställa sig den där värmen och tunna kläder, men gud vad jag längtar.

  Dock måste jag säga, jag har de där skorna fast i ljusgrått och insåg att vita skor är i princip helt omöjliga att hålla vita, haha… Kanske ingen nyhet, men kände att det var extremt jobbigt att gå i dem/ta hand om dem (ja, jag är lite bekväm). Men för inspirationskollage passar de bra! ;)

  • smulan skriver:

   Gör inget, ligger själv och kollar Kardashians! Haha jag VET vita sneakers håller sig aldrig rena men de är så LÄCKRA. Så jag köpte dem. Oops. Har den också i svart. Kollade på de ljusgråa, de var sjukt snygga de med.

   • Jennifer skriver:

    Okej, well, de passar bra för värmen också!!! ;) Jag har i och för sig varit dålig på att impregnera eller spraya med skyddsspray, det sägs hjälpa mot smuts/fläckar, så värt att göra det i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s