Present till 2-åring

  
Har snart varit gudmor till denna diamant i två år! Hon kan redan kalla mig för Onki (Jonski) och Riku för ”Gufi”. Behöver tips på vad man kan ge en två-åring i present? Vilka kläder har bra kvalitet t.ex? Hittade en ljuvlig klänning på Mini Rodini men den var tyvärr slutsåld. Mamman till barnet får också önska!

  

6 reaktioner på ”Present till 2-åring

 1. Hanna skriver:

  Jag gillar de sydeuropeiska kläderna, typ Benetton, Mayoral och Zara. Tycker de håller kvaliten fint också. Petit Bateu är också härligt, och baby GAP. Och Mini Rodini är alltid rätt :) Med de europeiska måste man komma ihåg att de är rätt små i storlekarna, iaf jämfört med nordiska klädstorlekar. Så gå upp en storlek så hon kan använda den längre :)

   • Tina skriver:

    Villervalla är också kiva och de håller jättebra, men jag vet noll om barnkläder, believe it or not. Då det gäller Mini kanske man tar två storlekar större då det gäller europeiska märken. Kommer ihåg en marimekko pyjamas som köptes i storlek 92 åt vår storlek 92 tös. Den byttes till 104, haha. Annors älskar hon mumingitarren och att spela piano är jätttejättepop, så instrument är kiva i leksaksväg.

 2. Tanja skriver:

  Spontant tänker jag böcker eller Duplon om inte föräldrarna satt stopp för leksaker! Annars så tycker jag att Tutta överlag håller bra kvalitet på sina kläder, ganska stilrena och inte så pluttenuttigt, och finskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s