Back!

  
Uppstått har Smulan hurra hurra, hon lever hon lever hon leeeever än!

Oops man kanske inte får skämta om Jesussånger meeen.

Ville bara meddela att orsaken till min bloggtystand till 100 % berodde på tekniska problem! Så 2009? Har i alla fall flyttat bloggen till en annan server och domän nu, välkomna till det uppfräschade Smulansliv! Vissa funktioner är ännu lite på hälften, t.ex. fungerar inte alla bilder i arkivet som de ska och så blir formatet på några bilder helt oproportionerligt. Men kan i alla fall skriva nya inlägg, fantastiskt för er skulle jag våga påstå. 

På bilden jag i en hatt jag fick låna av mamma (kämpade som fanken för den) inför solsemestern. Måste vara försiktig och om jag märker att den börjat sloka har jag fått strikta order om att ringa mamma från Dubai så att hon hinner beställa en ny inför sin egen solsemester i mars. Funderar på att skaffa en hattväska som handbagage. 

Godnatt!

5 reaktioner på ”Back!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s