Man mår

   
    
    
    
    
    
   

What can I say? Dubai har typ allt som jag behöver för denna vintersemester. Hade noll förväntningar men gillar skarpt så här långt. Sitter för tillfället på hotellbalkongen och lyssnar på böneutrop och får Istanbulvibbar. 

Vi satsade och slog till på ett riktigt fint hotell mitt i smeten, ett stenkast från ”centrum”, stranden, hamnen och The Walk, en jäkligt elegant strandpromenad kantad med restauranger och butiker. Välinvesterade pengar för vi njuter verkligen av att ha det bästa av Dubai mitt framför näsan på oss. 

Vi somnade 5 på morgonen i morse efter en rätt utdragen resa, så denna lugna dag har gått åt till att hänga på stranden, simma, ta resans första glas rosé vid infinitypoolen, vandra omkring och avslutningsvis ett bad på rummet. Tänker bada varje dag! Snart ska vi ut på en bit middag, lutar mot libanesiskt. 

2 thoughts on “Man mår

  1. Erica skriver:

    Hej! Jag undrar vad hotellet hette som ni bodde på i Dubai. Det ser så härligt ut :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s