Noll flärd

    

Glamourens dagar är fan förbi för länge sedan. Ska ta ett vidrigt nattflyg som startar 4:00. När vi kommer till flygplatsen vid 12 pga brist på bättre att göra är det försenat till 05:00. Så nu sitter man här med en 5 euros panikköpt nackdyna och paschminasjal som filt, döuttråkad. Är inte ens trött. Hoppas sova åtminstone någon timme på planet. Gjorde en deal med Riku om att hålla oss aktiva hela eftermiddagen imorgon för att sedan kunna slockna typ vid sju. Det är dessutom hans födelsedag imorgon, hoppas han inte väntar sig något speciellt :D (På riktigt firade vi den redan tidigare i veckan med room service och presenter som jag släpat med mig hemifrån…bl.a. en skärbräda i helträ och en karaff. I glas :)))) Så här i efterhand kan man ju reflektera över min tankeverksamhet inför detta tilltag. 

Mina kolleger messade och undrade om jag var på väg till kontoret imorgon.

Hahahahahahahahahahahahahahaha. *vintersemester for life*

4 reaktioner på ”Noll flärd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s