Resan mot ett bättre hår

Känner genuin lycka över mitt hår just nu. I flera år hade jag min naturliga hårfärg och var jäkligt nöjd med den. Håret växte som bara vad, var tjockt och glansigt och jag fick komplimanger av min frissa. Förra september behövde jag en förändring, vilken som helst, och fick plötsligt för mig att färga det mörkt. Var ganska missnöjd men kämpade. 

  
Det blektes lite under den sydfranska solen, och jag höll mig ända till december innan jag gav upp och lade i ca 50 blonda ränder och gick mot smutsblond, se nedan. 

 
Men nu. Se vad den arabiska solen har åstadkommit! Det perfekta, honungsblonda håret! Helt (nåja) gratis! Lyckan är stor. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s