Super Monday

  
Inte dagens verklighet

Back to reality med ett bang. Av någon orsak vaknade jag 03:30 inatt och kunde inte somna om. Jobbade sedan 8-18:30, härligt. Var så trött att jag bokade mina flygbiljetter till London för den här veckan i stället för nästa. Bra där. Som tur använder vi en extern resebyrå så jag hade 15 minuter på mig att ringa dit och nolla biljetterna, few. 

Förresten så klappade Lill-Bemppun ihop på lördag så jag rör mig kollektivt nuförtiden. I stället för 15 minuter till jobbet tar det 45, dröm!

Nu Parneviks i sängen, ska försöka somna vid 22!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s