Hemma sjuk

   
    
  Kunglig sjukdomsoutfit. Skickade bild på denna till Riku och han bara:

 
Empatin! 
 
Hemma och myser i feber. Har sovit bort hela dagen, så jäkla matt. Var och klättrade med jobbet igår och efteråt var jag slut som bara den. Har klarat mig undan alla galna säsongsflunssor som florerat på kontoret hela vintern, men nu har jag som tur bara feber och lite ont i halsen. 

Drog mig precis till butiken för att köpa lunch och nappade med mig fina blommor ”bicås ajm vört it”. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s