Fonduekväll och visning

  
Typ den enda bilden jag tagit på ett dygn, chockerande! 

Var på jättelyckad fonduekväll hos A&W och småkillarna igår, blev en sådan där skön kväll när man bara sitter flera timmar och snackar. Före det vaktade vi småkillarna, drog på bio och såg Zootropolis. Faktiskt rätt bra trots att den var dubbad till finska. 

Idag har vi städat, köpt lite grejer på K-Rauta och varit på en bostadsvisning av en liten trea i främre Tölö tillsammans med resten av södra Helsingfors unga par :D Otroligt fin gammal lägenhet från 1927 i alla fall, med högt till tak, stora fönster och flera gamla pardörrar. Yyl. 

En reaktion på ”Fonduekväll och visning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s