Från en solig ledig dag

   
    
   

Några bilder från dagen. 

Riku tog en fin bild på Luban och mig på förmiddagen när jag vägrade stiga upp. Somnade om efter långpromenaden med hunden och frukosten, drömlördag!

Sedan några våriga bilder från vår eftermiddag, ibland saknar jag nog som bara vad att omgivningarna ovan var vår bakgård i nästan tre år. Med tiden blev man snobbig och tyckte det var för mycket människor och turister där under högsäsongen. Eller som vår förra hyresvärdinna uttryckte sig: Männiksor kommer hit enda från Vanda på sommaren. Jaja. 

Mycket intressant det där hur var man bor är så otroligt tungt vägande identifieringsfaktor nuförtiden. Helt sjukt egentligen. Själv kollar vi snäppet större lägenheter inför hösten lite varstans i Helsingfors för tillfället, har t.ex. spanat in några fina i Munksnäs. Affordable, spårvagn utanför fönstret och havet ett stenkast igår. Jag är sugen på ett milt renoveringsobjekt, Riku not so much :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s