Spring feelings

IMG_7180

Tog en lördagsstroll på stan igår. Jag har klackar på mig så gott som varje dag på jobbet, så på lördagar och söndagar går jag till 100 % i sneakers. Här i mina nya vita Nike Roshe. Lyckades redan spilla en liten kaffefläck på ena skon. I övrigt för att hedra dagensoutfit-sekten: Världens skönaste cashmeretröja från ZARA och jeans från H&M.

Köpte kaffe och en liten chokladmuffins.

Besökte Arteks nya butik på Centralgatan. Dregel på allt. Är dock pank och nöjde mig med ett nytt kuddfodral från H&M Home för 3,99. Ett riktigt kap, ska visa och rekommendera er senare idag.

Nu är dagens plan att jogga till Munksnäs och tillbaka, har sovit 11 timmar så känner mig ganska pepp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s